duminică, 18 mai 2008

PALATUL COTROCENI, DESCHIS DUMINICĂ PENTRU PUBLIC, PÂNĂ LA MIEZUL NOPŢII

PALATUL COTROCENI, DESCHIS DUMINICĂ PENTRU PUBLIC, PÂNĂ LA MIEZUL NOPŢII (VIDEO)





Palatul Cotroceni, deschis duminică pentru public, până la miezul nopţii (VIDEO)Porţile Palatului Cotroceni s-au deschis duminică pentru public şi ar fi trebuit să rămână deschise până seara, la ora 20. Preşedintele Traian Băsescu, ajuns la Palatul Cotroceni, a anunţat însă că va prelungi programul în care Palatul va fi deschis publicului, cu patru ore, adică până la ora 24.00. 20.000 de oameni au vizitat până acum Palatul şi interesul se menţine la cote maxime. Poate şi pentru că sunt deschise, de exemplu, pe lângă sălile unde au loc acţiunile de protocol ale preşedintelui, şi grădinile Palatului, care sunt accesibile publicului pentru prima oară.

În faţa puhoiului de vizitatori, organizatorii s-au văzut nevoiţi să mai deschidă o poartă de acces. Astfel că la orele amiezii, intrarea se făcea pe la Statuia Leu şi dinspre Grădina Botanică.



Oamenii au trecut de porţi în număr mare, dar în palat au fost lăsaţi doar în grupuri de câte 20 de persoane. Pentru a vedea Cotroceniul au venit oameni cu bebeluşi de câteva luni, dar şi persoane de vârsta a treia, care abia se mai ţineau pe picioare.

Unul dintre bătrâni chiar a avut nevoie de asistenţa medicilor. Vizitatorii s-au plimbat pe aleile complexului, apoi au trecut rând pe rând prin sălile de lucru ale Administraţiei prezidenţiale.

Controlul la intrarea în Palatul Cotroceni a fost foarte strict. Toţi cei care nu aveau acte de identiate la ei au fost întorşi din drum. Complexul Cotroceni va putea fi vizitat până la ora 20.

Antena 3

Niciun comentariu: