luni, 14 ianuarie 2008

Sunt suporter România

Basarabia e Romania!


Basarabia


Huliganii in concert "Basarabia pamant romanesc"

2 comentarii:

strangerinm spunea...

Sînt suporter al Unirii Românilor de pretutindeni întru formarea unei Naţiuni Româneşti, mai apoi, foarte târziu, va veni şi Unirea teritorială. Unindu-nu in timpul apropiat cu fraţii de peste Prut, nu vom face altceva decât să continuăm actuala degradare morală, spirituală, de conştiinţă...împreună.
De asta haideţi întâi să ne ridicăm noi înşine, fiindca basarabenii sînt mai puternici, fiind chinuiţi de zeci de ani, şi fiindcă doar într-un astfel de regim politic precum e la noi, se pot naşte lideri. În democraţie totală nu vei vedea niciodată rebeliune şi tărie de caracter.
Vreau o trezire a basarabenilor, ca apoi să putem striga VREM ÎN ROMÂNIA! (iar în momentul în care ne unim, va trebui şi acolo să luptăm pt o trezire...)

Unknown spunea...

Da, asa e. Acum trebuie sa ne facem datoria fiecare din noi acolo unde este. Sa crestem economic, sa invatam si sa devenim mai puternici. Sa ne sprijinim si sa ne ajutam reciproc, sa ne cunostem mai de aproape, sa ne respectam si sa invatam din istorie toate invatamintele necesare. Ii iubim si ii respectam pe basarabeni, fratii nostri mai mici, care au trecut prin atatea incercari grele si acum sint aici langa noi. Am fost impreuna, vom fi iarasi impreuna.
Traiasca Romania mare!