marți, 17 iunie 2008

Unimedia: Urmăreşte mâine, 18 iunie, comentariu live de la RAPORTUL primarului Dorin Chirtoacă în faţa cetăţenilor la un an de activitate

Primarul Chirtoacă îţi prezintă raportul
Colaj: UNIMEDIA

Mâine, 18 iunie, începând cu orele 10.00, portalul de ştiri UNIMEDIA va transmite comentariu live de la raportul primarului general Dorin Chirtoacă în faţa cetăţenilor la un an de activitate. Evenimentul va avea loc în grădina publică „Ştefan cel Mare”, la intrare de pe Aleea Clasicilor, lângă drapelul Uniunii Europene. Vino şi tu şi întreabă-l pe Chirtoacă ce a făcut sau ce nu a făcut în funcţie de primar general al capitalei. Solicitat de UNIMEDIA, primarul Chirtoacă a declarat că "orice fir de păr căzut de pe capul tinerilor forumişti va fi împotriva comuniştilor" şi că mâine se va solidariza cu aceştia. În premieră, la eveniment vor participa şi tineri, care au fost intimidaţi de către Procuratură şi care vor vorbi deschis cu presa.


Amintim că Dorin Chirtoacă a fost ales în funcţie de primar general al mun. Chişinău la 17 iunie 2007, când l-a învins în al doilea tur de scrutin pe comunistul Veaceslav Iordan. Ulterior, guvernarea a refuzat colaborarea cu primarul general şi, în mod repetat, a pus piedici activităţii primăriei mun. Chişinău.

Pe parcursul unui an, au existat mai multe conflicte, dintre care cele mai evidente putem aminti „Războiul brazilor”, „Conflictul cu Termocomul” şi „nesubordonarea poliţiei municipale ordinelor primarului general”.

Niciun comentariu: