vineri, 7 ianuarie 2011

CatalinCornea.ro: exportul valorilor românești către Republica Moldova – cazul Cristian Tabără


Vă spuneam într-o postare anterioară că România trebuie să aibă în relația cu Basarabia oameni de o valoare deosebită și că un pas semnificativ în acest sens era decizia sociologului bucureștean Dan Dungaciu de a deveni cetățean al Republicii Moldova și Consilier pe probleme de integrare europeană al președintelui Mihai Ghimpu.

Îmi exprimam de asemenea speranța că dl. Dungaciu reprezintă un model care poate fi replicat în viitor de către alți români valoroși, atașați cauzei integrării europene a Basarabiei.

Și iată că avem acum bucuria să descoperim un alt ”export” românesc în Republica Moldova, Cristian Tabără, cunoscut realizator TV din România.

Cristian Tabără, născut la Oradea în 1967, director al Departmanetului Film din cadrul Direcției Programe a Televiziunii Române este mai nou realizator al emisiunii „Tabăra de idei” de la Jurnal TV, Chișinău.

În emisiunea din 26.12.2010, Cristian Tabără mărturisea că s-a gândit chiar să devină cetățean al Republicii Moldova.

Accesați ”Tabăra de idei” a lui Cristian Tabără la Jurnal TV, Chișinău! Emisiunea este difuzată și prin intermediul canalului TVR Internaţional.

Sursa: blog http://CatalinCornea.ro

Niciun comentariu: