vineri, 19 septembrie 2008

Implicarea primarului Dorin Chirtoacă în alegerile din 2009 este necesară pentru înlăturarea comuniştilor de la putere, susţin vizitatorii UNIMEDIA


În jur de două treimi dintre vizitatorii UNIMEDIA, care au participat la sondajul portalului consideră că primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, trebuie să se implice în alegerile parlamentare din 2009. Potrivit lor, acest lucru este necesar pentru înlăturarea comuniştilor de la putere. În acelaşi timp, 15% dintre respondenţi se pronunţă împotriva candidării lui Chirtoacă la funcţia de deputat.

Tot atâţia îl susţin pe edilul capitalei în această problemă, dar cu anumite rezerve.

Fiecare al 20-lea participant la sondaj este de părere că actualul primar al Chişinăului nu trebuie să se implice în activităţi politice., iar 3% s-au arătat indiferenţi faţă de acest subiect.

Sondajul a fost realizat de portalul de ştiri UNIMEDIA în perioada 15 – 19 septembrie curent. La el au participat 442 de vizitatori. Menţionăm că sondajul nu este unul ştiinţific, ci reprezintă doar părerea vizitatorilor.

Amintim că recent vicepreşedintele Parlamentului, Iurie Roşca, a afirmat că actualul pimar general al capitalei nu trebuie să se implice în viitoarea campanie electorală, pentru că, astfel, ar înşela aşteptările chişinăuenilor.

Sursa: UNIMEDIA

Niciun comentariu: