miercuri, 23 ianuarie 2008

Realitatea.net: Băsescu şi Tăriceanu sunt aşteptaţi să joace Hora Unirii la Iaşi

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Iaşi, unde va participa astăzi la festivităţile dedicate Unirii Principatelor. După ce s-a cazat la hotel, şeful statului a ieşit la plimbare. A băut o cafea într-un centru comercial, s-a pozat cu ieşenii şi a intrat în câteva magazine.

Preşedintele a mers pe jos, de unul singur, spre uimirea ieşenilor. Mulţi l-au oprit ca să se pozeze cu el sau să-şi spună necazul

Astăzi, la Iaşi, se aniversează 149 de ani de la Unirea Principatelor. Pregătirile pentru eveniment au început deja, iar autorităţile spun că va avea loc cea mai mare desfăşurare de forţe din ultimii ani. Şi asta pentru că la Iaşi vor fi prezenţi în acest an preşedintele Traian Băsescu, premierul Călin Popescu Tăriceanu, precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu.

În anii trecuţi, Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu au jucat Hora Unirii la Iaşi... separat. În 2006 la manifestările organizate cu prilejul zilei de 24 ianuarie au fost invitaţi toţi membrii Cabinetului Tariceanu. La invitaţie au răspuns însă doar miniştrii liberali. Iar preşedintele Traian Băsescu nu a participat la aniversare.

În 2007 însă, a fost rândul lui Traian Băsescu să se prindă în horă la Iaşi pe 24 ianuarie. Preşedintele nu a reuşit să facă decât câţiva paşi pentru că mulţimea de oameni l-a înconjurat, iar Hora Unirii s-a transformat într-o baie de mulţime.

În acest an preşedintele şi premierul sunt aşteptaţi să dea mână cu mână... pentru a învârti împreună Hora Unirii la Iaşi.
Sursa: Realitatea TV

Traian Băsescu, la plimbare prin Iaşi

Niciun comentariu: