joi, 17 ianuarie 2008

Unimedia.md: Republica Moldova se va uni cu România

Republica Moldova se va uni cu România
17 Ianuarie 2008, 09:02
Astrologul rus Pavel Globa
Foto: www.ziua.ro

Cunoscutul cititor in stele a facut si o analiza sociala a situatiei din Rusia si a apreciat ca "majorarea preturilor la alimentele de baza nu mai poate fi oprita". "In 2008, preturile vor creste cu 30 - 40%, dar nu va fi o crestere chiar brusca, ci treptata, populatia fiind avertizata in acest sens", a afirmat Globa, care mai sustine ca Rusia va trece in 2012 printr-o "criza de sistem". El considera ca prezicerile sale au sanse sa se implineasca in proportie de 80 -85%, indicand ca Anul Sobolanului incepe, conform calendarului chinezesc, la 7 februarie 2008.

Cunoscutul astrolog rus, Pavel Globa, stabilit de cativa ani in Germania, continua seria previziunilor pentru anul 2008. Dupa ce, de-a lungul timpului, a prezis destramarea URSS, atentatele de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobil sau otravirea lui Victor Iuscenko, cititorul in stele sustine ca, in anul abia inceput, fostele republici sovietice se vor reuni intr-un mare stat unional, ce va semana mai degraba cu Uniunea Europeana, decat cu fosta URSS.

Intr-o conferinta de presa sustinuta la Moscova astrologul a prezis, printre altele, ca, in 2008, Republica Moldova se va uni cu Romania. Dupa o scurta perioada in care s-au "ratacit" in libertate, aproape toate fostele republici sovietice se vor reuni intr-un mare stat unional, a prezis intr-o conferinta de presa, sustinuta marti la Moscova, cel mai cunoscut astrolog rus, Pavel Globa, transmite Novai Reghion, consultata de Rompres. Tinand sa calmeze presa stupefiata, Globa a precizat ca noua uniune de state va semana mai mult cu Uniunea Europeana decat cu fosta URSS. Asemanarile cu Uniunea Sovietica vor fi doar de natura formala, noul mare stat unional urmand sa aiba un cu totul alt sistem.

"Aceasta noua entitate va semana in mare masura cu Uniunea Europeana, insa va avea o structura mult mai rigida decat UE si un presedinte unic, pe care il va alege parlamentul comun". "Noua uniune de state va fi compusa initial din Rusia, Ucraina si Belarus, apoi acestora li se vor alatura Kazahstanul, Georgia, Armenia si toate tarile din Asia Centrala, cu exceptia Tadjikistanului.

In total, in noul stat unional vor intra zece foste republici sovietice. Iar Republica Moldova se va uni cu Romania", a precizat Globa. Potrivit astrologului, relatiile Rusiei cu Ucraina si Belarus nu se vor deteriora pe parcursul acestui an. "In noul an, raporturile cu Ucraina nu se vor strica. Premierul Iulia Timosenko se va stradui sa le amelioreze, dar spre sfarsitul anului 2008 ea va incepe sa piarda din popularitate, iar in 2009 nu va mai fi premier", a aratat Globa, care nu a facut nici o remarca legata de aspiratia Ucrainei de a adera la NATO sau la avertismentele Rusiei de a-si revizui complet relatiile cu Kievul.

Pavel Globa i-a acordat o mare atentie si succesorului lui Vladimir Putin. Potrivit renumitului cititor in astre, Dmitri Medvedev va conduce Rusia opt ani la rand. Globa atrage, insa, atentia ca viitorul presedinte rus nu va fi un "om de paie" si ii va deceptiona, din aceasta cauza, pe unii dintre actualii sai aliati de la Kremlin. "Partidul Rusia Unita are mare noroc cu Medvedev. In sfarsit are la indemana intruchiparea vie a simbolului sau de partid.

Medved (urs, din limba rusa) este de altfel si simbolul Rusiei. Medvedev va conduce tara ca si Putin, doua mandate prezidentiale succesive - opt ani. Dar nu va fi o papusa manuita de papusar. Actualul prim-vicepremier rus candidat la presedintie este nascut in Anul Sarpelui, iar sarpele isi schimba pielea periodic. Medvedev are toate sansele sa devina mai dur, mai pragmatic si mai putin condus de altii. Sunt sigur de asta", a afirmat cu convingere Globa.

Astrologul a mai explicat ca in Anul Sobolanului (cum este considerat 2008 dupa calendarul chinezesc) la putere vin intotdeauna forte conservatoare si personalitati lipsite de carisma, dispuse la conciliere. "Dar omul care vine la putere in Anul Sobolanului contureaza de regula si o noua epoca mare in politica", a atentionat el. Cu toate acestea, in 2008, Rusia va fi zduguita de un scandal imens de coruptie, iar printre cei implicati se va numara un fost membru al Guvernului rus, care nu mai reprezinta nici un pericol pentru actuala putere, dar care se mai afla inca in atentia opiniei publice.

Rusia va reusi sa evite o criza economica in 2008, dar aceasta se va declansa totusi intre anii 2014 - 2017, mai prezice astrologul. Celebrul astrolog rus, Pavel Globa, este cunoscut pentru prezicerile pe care le-a facut de-a lungul anilor. Catastrofa de la Cernobil, otravirea lui VIctor Iuscenko, dupa ce va ajunge la carma Ucrainei sunt numai cateva dintre ele. La sfarsitul anului trecut, folosindu-se de un laptop in locul clasicului glob de cristal, Globa a prezis ca, in urmatorii ani, un razboi intre SUA si Iran ar fi iminent, iar America va intra intr-un conflict armat cu China.

http://www.unimedia.md/index.php?mod=home&hmod=newsbyid&id=3404

Niciun comentariu: