miercuri, 6 ianuarie 2010

Dorin Drăguţan, guvernatorul Băncii Naţionale a Moldovei, îl vizitează pe Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României

Dorin Drăguţan, guvernatorul Băncii Naţionale a Moldovei, îl vizitează pe Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României
Colaj: UNIMEDIA

Dorin Dragutan, guvernatorul de doar 35 de ani al Bancii Nationale a Moldovei(BNM) este in vizita la BNR incepand din aceasta dimineata. El se intalneste de-a lungul acestei zile cu responsabilii BNR din domeniile supravegherii, cu consilieri ai Guvernatorului Isarescu, temele abordate tinand de stabilitatea financiara, supraveghere si management, au declarat pentru HotNews surse apropiate dialogurilor.


Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de HotNews, vizita Guvernatorului BNM se inscrie intr-un efort de apropiere a Romaniei de Moldova, reprezentantii Presedintiei si cei ai organismelor internationale acreditate la Bucuresti acordand tot sprijinul lor in vederea acestei apropieri.
"Un tip foarte modest, nu as fi zis ca e Guvernator. A intrat in biroul nostru oarecum dezorientat, gresind probabil numarul de pe usa. Si-a cerut scuze si a iesit repede. Un tip cu bun simt", l-au descris pe Dragutan surse din BNR, pentru HotNews.

Guvernatorul Dorin Dragutan este absolventul unei universitati romanesti, el lucrand si ca director la Bankcoop Chisinau. Noul Guvernator al BNM este absolvent al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi in perioada 1991 - 1996, facultatea finante si credit.

Pana la numirea sa in functia de guvernator al BNM, Dorin Dragutanu a detinut functia de deirector in Departamentul Audit al companiei PricewaterHouseCoopers Serbia. Si-a inceput activitatea in 1986 la banca comerciala „Bankcoop" SA din Romania, Sucursala Chisinau, Departamentul Relatii Internationale.

In 1998 a fost angajat la PricewaterHouseCoopers Moldova (PwC Moldova) in functia de asistent de audit. Pe parcursul a 7 de activitate la PwC Moldova a fost promovat pana la functia de manager superior in Departamentul Audit. In perioada 2003-2005 a exercitat functia de Manager de birou PwC Moldova. In septembrie 2005 a fost transferat la PwC Serbia, unde in 2008 a fost promovat in functia de Director in sectorul Serviciilor financiare ale Departamentului de Audit.

Sursa: Hotnews

Un comentariu:

Unknown spunea...

Aici unirea e POSIBILA !
Aici BASARABIA tocmai s-a UNIT CU ROMANIA !

Esti nationalist ?
Te intereseaza economia ?
Iti place politica ?

DACA DA inregistreaza-te pe :
http://www.erepublik.com/en/referrer/Aoshy+2



(simulator politico-economico-socialo-militar,creat de un roman si jucat de aprox jumatate de milion de oameni)

(foloseste linkul de mai sus te rog pt a-mi oferi si mie un mic avantaj , in schimb iti stau la dispozitie in interiorul jocului)