vineri, 6 mai 2011

EUROVISION 2011 Hotel FM a stârnit interesul presei internaționale, la Dusseldorf

Autor: Georgiana Anghel

Hotel FM, prima repetiție pentru Eurovision 2011

Oradea

Hotel FM, prima repetiție pentru Eurovision 2011

Băieții de la Hotel FM sunt foarte solicitați de jurnaliștii care relatează de la Dusseldorf despre concursul Eurovision 2011. Orădenii au făcut furori în rândul jurnaliștilor din toată lumea, la prima conferință de presă din Germania.VEZI VIDEO DE LA PRIMA REPETIȚIE!

Gabriel Băruța, David Bryan, Alex Szuz, Roxana Ureche și Alexandra Gherase au avut ocazia să pășească pentru prima dată în imensa arenă de la Dusseldorf care, săptămâna viitoare va găzdui cel mai mare concurs internațional de muzică, Eurovision 2011.

"Repetiția a decurs foarte bine, delegația noastră având de solicitat organizatorilor doar mici modificări și schimbări tehnice. Ca de fiecare dată, repetiția a fost urmată de obișnuita conferință de presă care a reprezentat o surpriză atât pentru români, cât și pentru jurnaliști. Cei de la Hotel FM au fost surprinși de interesul foarte mare al presei internaționale pentru ei și piesa României. Dacă la alte conferințe de presă delegații au avut parte doar de câteva întrebări, pentru băieții noștri, acestea parcă nu se mai terminau. Au fost întrebări de la jurnaliștii din cele mai diverse țări: de la Germania și Anglia, până la Africa de Sud și Australia, de la subiecte legate de piesa României și numele trupei, până la aspectele legate de cum a ajuns David în România și cum a reușit el să cânte la Eurovision pentru țara noastră", a anunțat Mariana Rusen, PR TVR.

Solistul trupei, David Bryan, le-a făcut o supriză jurnaliștilor prezenți la conferința de presă. El a intrerpretat live mai multe piese, aparținând mai multor genuri muzicale, de la de la Bon Jovi, la Ave Maria până la rap - piesă aplaudată îndelung de jurnaliștii prezenți.

Hotel FM, subiect de reportaj pentru o televiziune nemțească

Interesul jurnaliștilor pentru cei trei băieți s-a manifestat și după încheierea conferinței de presă, ei practic refuzând să-i lase pe români să plece, insistând să obțină de la ei autografe, fotografii și declarații. Și pentru că sala trebuia eliberată pentru următoarea conferință de presă, discuțiile cu jurnaliștii s-au mutat în spațiile special amenajate de organizatori pentru interviuri. De altfel, interesul crescut al presei s-a manifestat încă de dimineață când, o echipă specială de la televiziunea germană ARD, a ales Hotel FM să fie trupa pe care să-i însoțească și să-i filmeze pe parcursul întregii zile. Ei au înregistrat cele mai importante momente ale zilei, de la coborârea delegației României din mașina care i-a adus la Arenă, pregătirile la cabină, probele tehnice, până la ieșirea de pe scenă urmată de conferința de

continuare: http://www.adevarul.ro/locale/oradea/color800517EUROVISION-Hotel-FM-internationale-Dusseldorf_0_475152517.html

Niciun comentariu: