miercuri, 27 aprilie 2011

Bodiu, către Chirtoacă: Faceți drumuri „odnorazovîe”


Bodiu, către Chirtoacă: Faceți drumuri „odnorazovîe”
sursa: jurnal.md
foto: jurnal.md
1733
Candidatul PLDM la funcția de primar al capitalei, Victor Bodiu, l-a acuzat pe primarul general, Dorin Chirtoacă, de faptul că face drumuri de unică folosință.

„Dumneavoastră faceți drumuri „odnorazovogo polizovaniea” (de unică folosință – n.r.). Trebuie să vorbim despre problemele municipiului și nu despre trecutul meu”, a precizat Victor Bodiu, după ce Dorin Chirtoacă a atins subiectul trecutului lui Victor Bodiu și anume perioada în care acesta era consilierul directorului Departamentului Privatizări, Vlad Filat.

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate, de la PRO TV.

Mai mult, Bodiu a calificat tonalitatea lui Dorin Chirtoacă drept una „de procuror”, atunci când ultimul a încercat să treacă în revistă proiectele primăriei pe care Guvernul nu le-a susținut.

„Aveți tonalitate de procuror. Cam cu aceasta v-ați ocupat tot timpul”, a declarat Bodiu. Răspunsul lui Chirtoacă a venit imediat: „Am tonalitate de primar general”.

Cei doi și-au aruncat acuzații unul în adresa altuia pe parcursul întregii emisiuni. Dorin Chirtoacă s-a arătat indignat de faptul că mai multe proiecte ale primăriei nu au fost susținute de Guvern, iar Victor Bodiu a accentuat că primăria are multe resurse financiare care pot fi valorificate, dar acest lucru nu se face.

Niciun comentariu: