sâmbătă, 30 aprilie 2011

Klimenco și Onișcenco, criticii obișnuiți ai Primarului Chirtoacă au apreciat eforturile sale pentru modernizărea transportului public

La 28 aprilie 2011, Primăria mun. Chișinău a lansat 20 de troleibuze noi. La lansare, au venit cu discursuri de susținere a eforturilor Primăriei mun. Chișinău pentru modernizarea transportului public, consilierii municipali Valerii Klimenco și Oleg Onișcenco care, de obicei, vin cu critici în adresa primarului Dorin Chirtoacă. Faptul că până și criticii obișnuiți ai activității lui Chirtoacă încep să aprecieze ceea ce a reușit primarul în ultimii 4 ani este demn de atenția noastră. Să câștigi respectul și simpatia adversarilor este probabil cea mai mare realizare pe care o poți avea în activitatea politică.

Valerii Klimenco a apreciat inițiativa primarului Dorin Chirtoacă, reamintind opiniei publice că unica fracțiune din Consiliul Municipal Chișinău care nu a susținut inițiativa de a procura 102 troleibuze este cea a comuniștilor. Klimenco este de părere că fracțiunea comuniștilor dorește ca locuitorii Chișinăului să se folosească de transport public învechit și murdar.

Oleg Onișcenco a spus în discursul său că astăzi se văd rezultatele muncii colective a Primăriei și Consiliului Municipal. Onișcenco a mai menționat că acum 4 ani, Primarul D.Chirtoacă și CMC au preluat conducerea municipalității în condiții foarte grele, cu toate acestea, reușind să se îndeplinească mai multe obiective precum eliminarea mirosului neplăcut, amenajarea în derulare a Parcului Valea Morilor și procurarea de noi troleibuze.

Sursa: http://www.ionbargan.md/blog/?p=568

Niciun comentariu: