miercuri, 27 aprilie 2011

Recenzie de carte, atelier de creaţie şi finala campionatului de Pinn Puişor Pongas la Liceul Mircea Eliade din Întorsura Buzăului

La sfârşitul săptămânii trecute, trei evenimente inedite au avut loc în cadrul Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului: s-a desfăşurat finala campionatului de ping-pong, numit „Pinn Puişor Pongas”; cercul de lectură „Generaţia Next” s-a reunit într-un atelier de creaţie – „Gânduri de primăvară”; iar profesoara Maria Badiu a organizat o întâlnire cu elevii claselor a X-a A şi B, cu scopul recenzării unor interesante cărţi.

Campionatul de tenis de masă „Pinn Puişor Pongas”, deşi aflat la prima ediţie, a devenit în scurtă vreme de la anunţarea înscrierilor foarte popular în rândul elevilor, astfel s-au înregistrat mai bine de 60 de participanți. Organizarea aparţine clasei a X-a A, a cărei dirigintă este Rodica Bărbuş, în colaborare cu Consiliul Şcolar al Elevilor şi cu susţinerea directorului Nicolae Boian. După o perioadă de aproximativ 3 săptămâni, timp în care au avut loc seriile meciurilor eliminatorii, jocurile pe grupe şi semifinala, s-au desemnat ocupanţii podiumului, într-o finală mult aşteptată. Aşadar câştigătorii sunt: locul I Gheorghe Broaner, clasa a XII-a C, locul secund Daniel Tohănean, clasa a XII-a B, locul III Marius Todor, clasa a X-a C, şi locul IV Ioan Cioma, din clasa a X-a B.

Niciun comentariu: