sâmbătă, 23 aprilie 2011

Oleg Cernei aderă la Partidul Liberal; Vangheli și Ungureanu - pro Chirtoacă!

Oleg Cernei aderă la Partidul Liberal; Vangheli și Ungureanu - pro Chirtoacă!
Foto: UNIMEDIA

Consilierul municipal independent Oleg Cernei aderă la Partidul Liberal. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp la Primăria Chișinău. Acesta a organizat o conferință de presă împreună cu scriitorul Spiridon Vangheli și Ion Ungureanu, fost ministru al Culturii, în care și-au exprimat susținerea pentru candidatul PL la funcția de primar al Capitalei - Dorin Chirtoacă.

"Toți vor spune în campanie că Dorin Chirtoacă nu a făcut nimic, dar nimeni nu va spune că 2 ani a fost blocat de comuniști, iar apoi a venit criza și au început mai multe probleme. De când este primar General, nu am dus lipsa de sărbătorile noastre naționale", a declarat Vangheli în mesajul său.


Fostul ministru al Culturii în anii '90, Ion Ungureanu, l-a lăudat pe Oleg Cernei pentru devotamentul său și a declarat că are toată susținerea sa. "Ne lipsește consecvența. Dacă avem un scop și un ideal trebuie să-l urmărim. Să nu ne uităm visurile din tinerețe - iată unde stă secretul viitorului nostru, sau lipsa unui viitor", a mai precizat acesta.

Ungureanu l-a apreciat în mod deosebit și pe Dorin Chirtoacă în discursul său, spupând că l-a votat pe Chirtoacă în 2007. "În sfârșit în Chișinău nu mai pute - să o spunem pe nume. L-am votat pe Dorin Chirtoacă și nu-mi pare deloc rău. La Congresul PLDM dl Filat m-a uimit - a delegat o altă persoană pentru Primăria Chișinău. Societatea moldovenească este asediată. Este o enigmă această boală a noastră de a fi dezbinați. Cineva spunea despre traci că dacă sunt uniți nimeni nu le va sta împotrivă. Exact la fel este și în zilele noastre. Alarmarea m-a adus la această conferință. AIE era aproape să se dezbine în decembrie și acum iar se întâmplă acest lucru. Ei trebuie să înțeleagă că au un singur adeversar și trebuie pus la pământ. Acesta partid al tineretului a făcut schimbarea la față a R. Moldova. Să încredințăm viitorul nostru acestor tineri în frunte cu Dorin Chirtoacă. În spatele și în fața lor stă un ideal, care ne dă demnitate", a ținut să puncteze Ion Ungureanu.

Sursa: UNIMEDIA

Niciun comentariu: