sâmbătă, 23 aprilie 2011

Chirtoacă: În 4 ani am făcut maximul posibil, în ciuda unor trădări

Chirtoacă: În 4 ani am făcut maximul posibil, în ciuda unor trădări
sursa: jurnal.md
foto: chirtoaca.info
2373
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a prezentat astăzi raportul pentru 4 ani de activitate. Acesta a vorbit despre realizările primăriei, evitând să menţioneze insuccesele din perioada mandatului.

„Nici nu am simţit cum au trecut 4 ani, deşi au fost foarte complicaţi. Dar au fost decisivi pentru prezentul şi viitorul nostru. Am făcut maxim ce a fost posibil, chiar în ciuda unor piedici şi trădări. Mai mult sau mai puţin – vor decide chişinăuienii”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Acesta a subliniat că şi în contiuare vor fi promovate reformele necesare, „chiar dacă sunt nepopulare pe alocuri”.

Potrivit edilului, printre cele mai importante realizări este eliminarea mirosului de la staţia de epurare a apei, achitarea datoriilor întreprinderilor municipale, acumulate în perioada 2000-2007, lansarea programului Prima Casă, achiziţionarea a 100 de troleibuze noi, crearea a 10 mii de locuri de muncă, amenajarea terenurilor de joacă pentru copii, reconstrucţia lacului Valea Morilor, dar şi asigurarea alimentaţiei gratuite a elevilor în şcoli şi asigurarea cu internet Wi-Fi în parcurile capitalei.

Dorin Chirtoacă a menţionat şi priorităţile pentru perioada următoare. Printre acestea sunt continuarea programului de reabilitare a transportului public, reparaţia anuală a câte circa 50 de km de drumuri municipale, implementarea ideii unei reţele de tramvai de viteză sporită, procurarea a circa 10 mi ide apartamente în programul Prima Casă, finalizarea construcţiei bulevardului Mircea cel Bătrân, etc.

Primarul general, a mulţumit echipei sale şi consilierilor municipali.

Niciun comentariu: