vineri, 29 aprilie 2011

Chirtoacă "aruncă suliţe" spre PLDM şi PCRM


Chirtoacă
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Campanie electorală cu "replici acide" între candidați. După ce ieri, reprezentanţii PLDM şi PCRM, Veaceslav Ioniţa şi Igor Dodon, au fost surprinși de jurnaliști la o cafea, replica lui Dorin Chirtoacă nu s-a lăsat mult așteptată. Dodon și Ioniță au susţinut că întâlnirea a fost una întâmplătoare şi că au discutat despre activitatea comisiei economie, buget şi finanţe, nefiind abordate subiecte ce ţin de alegerile locale din 5 iunie.

"Împreună au minţit, împreună s-au întâlnit, împreună s-au lansat ilegal în campanie şi azi, împreună s-au întâlnit repetat. Sper să nu fie o înţelegere de a forma o alianţă postelectorală, vreo majoritate, în tot cazul, să fie pregătiţi să piardă, şi unul, şi altul", a declarat în replică Dorin Chirtoacă, citat de publika.md.


Potrivit acestuia, în campanie electorală nu există nimic întâmplător, fiecare are o agendă atât de încărcată, încât este foarte greu de găsit o fereastră de un sfert de o oră, de jumătate de oră.

Amintim că Igor Dodon "s-a ciocnit" cu candidatul PLDM pentru Primăria Capitalei, Victor Bodiu și săptămânile trecute. Atunci cei doi, la fel, au declarat că s-au întâlnit întâmplător la un restaurant, dar au spus că au vorbit despre alegerile locale.

Anterior, liberalul Dorin Chirtoacă i-a făcut mincinoşi pe Bodiu şi pe Dodon, după ce liberal-democratul a spus că la Guvern nu a parvenit nicio cerere privind acordarea unei garanţii de stat la procurarea troleibuzelor, iar comunistul a declarat că Acordul de împrumut pentru procurarea noilor unităţi de transport a fost semnat cu încălcarea legislaţiei actuale. De asemenea, la începutul lui aprilie, actualul edil al Capitalei l-a numit pe Dodon minicinos pentru că a negat faptul că i-ar fi aparţinut unele panouri cu mesaj electoral din Chişinău.

Sursa: UNIMEDIA

Niciun comentariu: